Start Bevers Welpen Scouts Explorers Roverscouts Scoutingband
Leden:
Login-naam:

Wachtwoord:


Wachtwoord kwijtgeraakt?
Nu registreren!
Kerststukjes verkoopweekendje en installatie
Gepost door Barry op 13/12/2009 19:30:00 (2154 gelezen)

Omdat de scouts dit jaar grootse plannen hebben met zomerkamp, werden er weer ouderwets kerststukjes gemaakt en verkocht. Met het maken en het verkopen werd stevig doorgewerkt, toch leek er tijdens het verkopen op het laatst geen eind meer aan te komen.


Besloten werd iedereen te hergroeperen en als n groep de flats in Brunssum Noord aan te vallen. Dat had succes, ook de laatste kerststukjes werden verkocht.

Tijd voor een flinke maaltijd: Stamppot met worst en chocoladepudding of vanillepudding.

Marc was z blij met de goede verkoop, dat hij dit wilde vieren door iedereen te trakteren op een avondje bioscoop. De keuze viel uiteindelijk op ‘A Christmas Carol’, in 3D. Je zou denken dat we hiervoor heel wat extra kerststukjes hebben moeten verkopen, maar nee, Marc betaalde voor iedereen. Marc bedankt, het was een heel leuke film en een geslaagde avond.

Terug op de scouting besloot Ronald dat hij niet voor niets een mooie beamer van z’n werk had geleend, dus keken we ng een film tijdens het slapen gaan…

’s Zondagmorgens was het tijd voor de installatie van Maikel, Toon en Marco. Het was een gezellige installatie, en na afloop hebben we een “Lama-diashow” gegeven van het afgelopen weekend, over wat we zoal hebben gedaan tijdens de verkoop van de kerststukjes (“Routes gezocht op lange opritten”, “Kerstliederen zingen”, “Met zware kransen gesleept”, …

Het was weer een leuk weekend.

Alle foto's vind je hier.Printvriendelijke pagina Stuur dit nieuwsbericht naar een kennis
De reacties zijn eigendom van de posters. We zijn niet voor de inhoud verantwoordelijk.

Scouting Brunssum - Scouting St. Vincentius ( Rumpen ) is powered by XOOPS 2.2