Start Bevers Welpen Scouts Explorers Roverscouts Scoutingband
Leden:
Login-naam:

Wachtwoord:


Wachtwoord kwijtgeraakt?
Nu registreren!
Scouting Fundays Walibi
Gepost door Barry op 13/06/2011 13:08:40 (3643 gelezen)

De scouts en explorers zijn naar de Scouting Fundays geweest. Eens per jaar zijn er in Walibi Flevo tijdens 1 weekend > 6000 scouts te vinden. En natuurlijk is dat gezellig.

Vrijdag werd er al vroeg vertrokken. Ronald, Barry, Maikel, Jamie, Brandon, Marco, Anthony, Jill en Julian vertrokken om 16u met de tenten; Marc, Silvana, Martijn, Sophie, Milika, Pascal, Rodney, Michelle en Denoucha vertrokken om 18u met alle bagage, eten, en keukenmaterialen.

Eenmaal aangekomen moest er even flink gesleept worden; er mocht namelijk niet op de camping geparkeerd worden. Niet zo handig, maar ja.

Bij het opzetten van de tenten bleef het gelukkig gezellig; en toen alles stond was het tijd om de barbecue aan te slingeren. We waren allemaal zo slim geweest om de deelnemers voorwaarden maar heel vluchtig door te lezen; zodat we met een stalen gezicht konden zeggen: "Sorry, we wisten niet dat er niet gebarbecued mocht worden. Maar kijk nou eens, dit is een minuscule wegwerp barbecue en er staat een brandblusser naast, we zullen het "open vuur" wel snel ontdoen van zuurstof door het te verstikken met frikandellen". Tegen zo'n redenatie kon de kampleiding natuurlijk niet op .

Natuurlijk hebben we ook even kennis gemaakt met de buren.

Nou ja, uiteindelijk toch allemaal vrij vroeg naar bed, want het was best een vermoeiende dag en zaterdag wilden we natuurlijk vroeg het pretpark in gaan.

Zaterdag


Zoals gezegd: Vroeg het park in. Maar wel nog even ontbijten en lunchpakketten maken.


In het park wilden we natuurlijk alle attracties een keer gedaan hebben. Ik ben een heel eind gekomen, maar voor die nieuwe achtbaan (Speed of Sound) stond toch een té lange rij...

Aan het einde van de middag was er Rockstars The Battle, waarbij de Walibi Adventure Band het opnam tegen de Skunks. Natuurlijk even geregeld dat we met de Skunks op de foto mochten:


Eenmaal terug op de camping zagen we dat ons keukenzeil het had begeven door de sterke wind. Natuurlijk hebben we de boel nog in elkaar geplakt met ducttape, ty-rapps en sisaltouw, maar dit wordt toch écht een gevalletje verzekering, want dit zeil is niet meer bruikbaar.


Met ietwat vertraging hebben we gegeten en afgewassen. Het park was inmiddels gesloten, maar op de camping was nog van alles te doen. Dus we we zijn eens gaan kijken op de plaza, waar de meesten uiteindelijk toch een fundays beker als aandenken hebben gekocht, de producten van de scoutshop even kritisch bekeken hebben, en natuurlijk hebben gefeest met de diverse cover-bands die optraden in de grote tent.

Zaterdag


Het opruimen verliep voorspoedig. In het slepen hadden we toch echt geen zin, dus Martijn wist de bus toch op de camping te krijgen, door te stellen dat we "even bij de bungalows" moesten zijn en vervolgens door te rijden naar de camping. Daar netjes geparkeerd (vluchtwegen vrijgehouden), snel inladen en weer terug naar de parkeerplaats. Toen nog het pretpark in tot 15.00 uur. Om 15u nog even met z'n allen op de foto, en toen naar huis. Het was een geslaagd weekend, wat we zeker nog wel eens zullen herhalen.

Kijk hier(klikklik) voor alle foto's.

Printvriendelijke pagina Stuur dit nieuwsbericht naar een kennis
De reacties zijn eigendom van de posters. We zijn niet voor de inhoud verantwoordelijk.

Scouting Brunssum - Scouting St. Vincentius ( Rumpen ) is powered by XOOPS 2.2