Start Bevers Welpen Scouts Explorers Roverscouts Scoutingband
Leden:
Login-naam:

Wachtwoord:


Wachtwoord kwijtgeraakt?
Nu registreren!
Kort Scoutsweekend
Gepost door Brandon Dassen op 14/11/2013 21:12:27 (1589 gelezen)

Op 2 en 3 november hadden de Scouts een kort weekend om de basistechnieken van scouting nog eens te leren.

Zaterdag
Zaterdagochtend om 10.00 u. stonden we al met zijn allen in ons "vierkantje". We werden verdeeld in 4 patrouilles, met elk een ander staflid. Mijn patrouille (bestaande uit Aïcha, Mikayla, Marissa en Chinouk) kregen Barry als staflid. De anderen kregen Marc, Leon, of Marleen.
Na de verdeling gingen we de tenten opzetten. Met veel pijn en moeite kreeg iedereen hun tent overeind en konden de spullen erin. Toen was het lunchtijd. Tijdens de lunch moesten we beslissen wat we s'avonds zouden gaan eten en een boodschappenlijstje maken. We hebben alle ingrediënten gehaald bij de Lidl, en daarna kregen we vrije tijd. Toen hebben we Pictionary gedaan, wat we hebben gewonnen met 11-1-2-2. Na onze sterke overwinning zijn we gaan koken. Wat we uiteindelijk gemaakt hebben is: zelfgemaakte nasi goring (lees: rijst met stukjes ham en eieren :P) met saté en kroepoek. Na de afwas was het tijd voor de Geocash, waarbij we urenlang de Brunssumerheide onveilig hebben gemaakt. Eenmaal terug was iedereen natuurlijk kapot en zijn we gaan slapen...

Zondag
Na een redelijk slapeloze nacht hoefden we pas om 9.00 u. op te staan (UITSLAPEN!!!) We kregen een uur om zo veel mogelijk in te pakken en ons klaar te maken voor het ontbijt. Om 10.00 u. gingen we ontbijten (en natuuuuuuuuuurlijk naar Hans Teeuwen luisteren, hoe kan het ook anders) Na het ontbijt moesten we de rest van de tent leegruimen en de tent neerhalen. Toen was het tijd voor een buitenspel, daarna vrije tijd... Tijdens de vrije tijd kregen we zelfgemaakte Halloweencake van Marleen (#Lekker!).

Het was een zeer geslaagd weekend!

Groetjes,
Brandon.

Like ons nu op Facebook, klik hier
Nieuw, download NU de Scouts app voor Android, klik hier

Printvriendelijke pagina Stuur dit nieuwsbericht naar een kennis
De reacties zijn eigendom van de posters. We zijn niet voor de inhoud verantwoordelijk.

Scouting Brunssum - Scouting St. Vincentius ( Rumpen ) is powered by XOOPS 2.2