Start Bevers Welpen Scouts Explorers Roverscouts Scoutingband
Leden:
Login-naam:

Wachtwoord:


Wachtwoord kwijtgeraakt?
Nu registreren!
Welkom op onze website!
Gepost door Websitebeheer op 26/07/2007 22:20:00 (12318 gelezen)

Welkom op de internetpagina's van Scouting St. Vincentius Brunssum.
Deze pagina's zijn de gemaakt voor en door de stafleden, jeugdleden en hun ouders, die hier verslagen en foto's van alle activiteiten terug vinden maar ook zelf kunnen plaatsen.

Deze pagina's zijn er ook voor iedereen die nog geen lid is van Scouting, maar wel eens iets meer erover wilt weten, en dan natuurlijk in het bijzonder over Scouting St. Vincentius.

Als derde proberen we met deze pagina's een online archief op te bouwen; leuk voor leden en oud-leden, om nog eens terug te denken...

De bediening van deze website is zó opgezet dat deze geen verdere toelichting nodig zou moeten hebben, maar suggesies blijven natuurlijk welkom. Neem contact op met de webmaster via onze Contact Pagina of laat een berichtje achter in het Gastenboek.

Wil je meewerken aan deze site, door zelf iets te schrijven, foto's te uploaden of reacties bij bestaande artikelen te plaatsen? Registreer je dan door te klikken op "Nu registreren!" in het linker menu. Nadat je gegevens gecheckt zijn door de webmaster (meestal binnen 2 dagen, maar dus nooit meteen) krijg je een inlognaam en wachtwoord zodat jij kunt meewerken aan deze site.

Printvriendelijke pagina Stuur dit nieuwsbericht naar een kennis
De reacties zijn eigendom van de posters. We zijn niet voor de inhoud verantwoordelijk.

Scouting Brunssum - Scouting St. Vincentius ( Rumpen ) is powered by XOOPS 2.2