Start Bevers Welpen Scouts Explorers Roverscouts Scoutingband
Leden:
Login-naam:

Wachtwoord:


Wachtwoord kwijtgeraakt?
Nu registreren!
Scouts Revue '09
Gepost door Barry op 19/10/2009 23:40:00 (2090 gelezen)

Op 10 oktober was het dan eindelijk zover. Na lang oefenen was het tijd om een avond lang het publiek te vermaken: De scouts hielden een revue.

Alle foto's van de revue vind je in on fotoalbum.

Als eerste zongen we met z’n alen het groepslied, begeleid door een aantal muzikale scouts: Julian on guitar, Anthony on drums, ikke met m’n accordeon en Henk op mondharmonica.

Na een welkomstwoord van Marc volgde een spetterende dans-act van de meiden. Daarna waren Mini en Maxi aan de beurt, waarbij Maxi helemaal kwaad werd omdat de touwen in de knoop gingen.

Tussen de acts door werd het podium schoongemaakt door onze twee conciŽrges Kevin en Ryan.

We kregen ook nog bezoek van doctor House, die wel erg rigoureus te werk ging om iemand van z’n spraakprobleem af te helpen.

Tussendoor was er van alles te eten en te drinken in ons scoutinggebouw.De dames hadden nog twee dance acts voor ons in Petto, Anthony leerde Marc een lesje met buikspreken, Joery liet zien hoe je huisdeuren opent.Tot slot namen we afscheid van Sander als actief staflid bij de scouts, en toen was het al weer tijd om met z’n allen een diepe buiging te maken. De eerste revue sinds lange tijd was een succes; volgend jaar doen we het weer, en dan met de hele groep.

Printvriendelijke pagina Stuur dit nieuwsbericht naar een kennis
De reacties zijn eigendom van de posters. We zijn niet voor de inhoud verantwoordelijk.

Scouting Brunssum - Scouting St. Vincentius ( Rumpen ) is powered by XOOPS 2.2