Start Bevers Welpen Scouts Explorers Roverscouts Scoutingband
Leden:
Login-naam:

Wachtwoord:


Wachtwoord kwijtgeraakt?
Nu registreren!
Zomerkamp 2015
Gepost door Barry op 5/09/2015 14:50:00 (2239 gelezen)

Ook dit jaar werd het weer een heel leuk zomerkamp, op een van onze favouriete locaties, namelijke het grote scoutingterrein in Wiltz. De scouts gingen niet alleen, dat is geen probleem, want we hebben chips en explorers...


De explorers gingen ook met ons mee en dat was heel gezellig. Hoewel we apart programma hadden deden we veel samen, zoals het klimmen, naar het zwembad. De hike liepen de scouts en explorers apart, en ook een stedentrip naar Vianden deden we samen kwa reis (lekker goedkope groepskorting) maar gesplits kwa stad-tour.


Het thema van ons dit jaar was Spy vs Spy (vs Spy): Conditie training, coördinatie-tetris, UV lampen maken & de UV speurtocht, het code-spel om de bom onschadelijk te maken.


Onder het agentschap SP.E.C.T.E.R.(SPecial Executive for Counter intelligence, Terrorism, Extortion and Revenge) werden onze scouts opgeleid tot geheim agent, onder leiding van SPECTER nr 13, 14 en 15:
Marquis Janus, Die-rector Romanov en Dr. Stanley Steven Stroom-Stekker.


Aan het einde van het kamp bleek het hele zooitje corrupt, maar vanwege de goede kwaliteiten van onze scouts kwam alles toch nog goed.


De explorers organiseerden voor ons nog een spannende griezeltocht, waarbij natuurlijk heel wat gegild werd.

Het was een te gek kamp, de sfeer was prima, het weer ook, behalve de laatste dag, maar ook dat mocht de pret niet drukken: De bonte ring en de barbecue viel niet in het water.

Klik hier voor bijna alle foto's (468)van ons zomerkamp.
En klik hier voor de overige 111 foto's van ons zomerkamp.

Printvriendelijke pagina Stuur dit nieuwsbericht naar een kennis
De reacties zijn eigendom van de posters. We zijn niet voor de inhoud verantwoordelijk.

Scouting Brunssum - Scouting St. Vincentius ( Rumpen ) is powered by XOOPS 2.2